De Technologieco. Ltd van Shenzhenepeius.

 

                  Verslag Verbazende Wereld.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit 4K de Camera van de sportenactie voor verkoop
Van goede kwaliteit 4K de Camera van de sportenactie voor verkoop
Deze actiecamera is verbazend! Deze camera is veel gemakkelijker te werken, duurt de levensduur batterij langer en wanneer niet in gebruik het in de wijze w van de machtsspaarder gaat

—— Helenaon

Uitstekend product, vooral voor de grote prijs. Ik wilde een multifunctionele camera voor de pensioneringsreizen van mijn ouders krijgen. Dit kan goed functioneren a

—— Tomon

De verbazende kwaliteit voor de prijs u betaalt. Ik houd van het polscontrolemechanisme! Wij zullen grotere orde aan uw bedrijf geven.

—— Dakotah Patisonon

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  ByHelenaon 10 Augustus, 2017
  Kleur: zwart|Geverifieerde Aankoop
  Deze actiecamera is verbazend! Deze camera is veel gemakkelijker te werken, duurt de levensduur batterij langer en wanneer niet in gebruik het in de wijze van de machtsspaarder die de batterij uitbreidt gaat, allen ingepakt in een beschermend schuimgeval dat het zeer gemakkelijk maakt om alles te dragen wanneer u uit en over het doen van uw activiteiten bent. Het neemt grote beelden en video's en beelden. Omvat met de camera werden een extra batterij en verscheidene onderstellen aan gebruik. Het omvat ook ver die zeer aardig is gebruiken om de cameraopname te beginnen. Ik zou deze camera aan iedereen adviseren die een actiecamera nodig hebben.
   
  ByTomon 13 Mei, 2017
  Kleur: zwart|Geverifieerde Aankoop
  Uitstekend product, vooral voor de grote prijs. Ik wilde een multifunctionele camera voor de pensioneringsreizen van mijn ouders krijgen. Dit kan goed als dashcam in hun rv functioneren. De flexibele gehechtheid laat het toe om gemakkelijk worden opgezet. Werkelijk, is het aardig hoe het reeds met heel wat toebehoren komt. Natuurlijk, kan het kwaliteitsbeelden en video tijdens hun regelmatig sightseeing vangen. Het is werkelijk gebruikersvriendelijk en de WiFi-verbinding is een geschikte eigenschap.
   
  ByDakotah Patisonon 9 April, 2017
  Geverifieerde Aankoop
  De verbazende kwaliteit voor de prijs u betaalt. Ik houd van het polscontrolemechanisme!
   
   
  Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.
Contactgegevens
Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.

Contactpersoon: Ms. Zheng

Tel.: 86-1-3632790930

Fax: 86-755-23314605

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)