De Technologieco. Ltd van Shenzhenepeius.

 

                  Verslag Verbazende Wereld.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.

Van goede kwaliteit 4K de Camera van de sportenactie voor verkoop
Van goede kwaliteit 4K de Camera van de sportenactie voor verkoop
Deze actiecamera is verbazend! Deze camera is veel gemakkelijker te werken, duurt de levensduur batterij langer en wanneer niet in gebruik het in de wijze w van de machtsspaarder gaat

—— Helenaon

Uitstekend product, vooral voor de grote prijs. Ik wilde een multifunctionele camera voor de pensioneringsreizen van mijn ouders krijgen. Dit kan goed functioneren a

—— Tomon

De verbazende kwaliteit voor de prijs u betaalt. Ik houd van het polscontrolemechanisme! Wij zullen grotere orde aan uw bedrijf geven.

—— Dakotah Patisonon

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.

1 2
Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd. Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Epeius; Geekam
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Opgezet in 2006, is de Technologieco. van Shenzhen Epeius, Ltd een professionele fabrikant die zich in het ontwerpen, productie en marketing van ACTIEcamera, STREEPJEcam en VERWANTE RANDproducten in Shenzhen specialiseren.

Met sterke kapitaal en technische ondersteuning, hebben wij een groep ervaren & hartstochtelijke productiepersoneelsleden en een professioneel & innovatief R&D-team aan onderzoek en ontwerpproducten die ons in ons hoofdgamma van de productenindustrie exclusief maken. Er zijn vier productielijnen, een het verouderen testruimte en een schone de verrichtingsruimte van het paneeldeeg in onze fabriek. Met de sterke productiecapaciteit; professioneel het testen en inspectiemateriaal, kunnen wij de massaproduktievraag gemakkelijk ontmoeten. Wij leveren OEM & ODM ook de dienst aangezien klantenverzoek, wij producten willen verstrekken die onze klanten aan opname zouden toelaten zij allen werkelijk van houden. Onze producten zijn uitgevoerd naar vele markten in de wereld, zoals Europa; Noord-Amerika; Het Midden-Oosten; Zuidoost-Azië; Afrika; De markten enz. van het Verre Oosten.

Als de kwaliteit de prioriteit aan u en uw klanten is, zouden onze producten die door professionele elektronische ingenieurs wordt ontworpen en met de best mogelijke materialen veroorzaakt een ideale keus voor u zijn.

Wij zijn het beste! U zult het beste product en de beste dienst van ons krijgen!

Contactgegevens
Shenzhen Epeius Technology Co. Ltd.

Contactpersoon: Ms. Zheng

Tel.: 86-1-3632790930

Fax: 86-755-23314605

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)